sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Mooses ja Helmi pakkaslenkillä

Mooses pitää viedä mätsäriin kun seisoo näin hienosti :)

Teinityttö pujonenä vasemmalla.

Helmi vierailee Mooseksen liepeen alla.

Leikitäänkö?

Et saa kiinni!

Holy Moses!

Helmi kävi tänään purkamassa teinitytön riehuaan Moosekseen. Mooses lenkkeili urhoollisesti kanssamme toppatakissa, espanjalainen koiratex kun ei sellaisenaan ihan täytä pohjoista vaatimustasoamme. Mutta hyvin Moose selvisi, niin Helmistä kuin pakkasesta :). Kiitos Sirkulle lenkkiseurasta.

Lenkin jälkeen Helmi tutustui Mörkö ja Kola -muuttiloihin. Kola oli Helmin mielestä Super Cool, mutta pelottava. Tajusin että Helmi ei ole koskaan nähnyt noin suurta aikuista narttukoiraa. Kola suhtautui Helmiin tosi kivasti. Helmi räksytti pelkoaan, mutta samalla vakoili ihan kaiken mitä Kola teki, ja matki perässä. Kola oli ehkä kunnioitusta herättävintä, hienointa ja pelottavinta, mitä Helmi on koskaan nähnyt :). 

Mörkö oli oma ihana luttana itsensä ja haastoi Helmiä heti leikkiin kanssaan, sekä heittäytyi oitis seljälleen pötköttämään. Jos Mörkö olisi ihminen, se olisi (erityis)lastentarhanopettaja. Jämäkkä mutta hullunhauska ja turvallinen kasvattaja.

Illalla kävin talven ekalla rekiretkellä Jurin kanssa. Se oli  - i h a n a a - !

2 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Hei! Hauska kun törmättiin Riksussa, harmi vain ettei Helmi ollut matkassa :). Toivottavasti vielä tapaamme neidinkin jossain näyttelyssä tms.
Mukavaa alkanutta vuotta teille!

Tarja Leponiemi kirjoitti...

Oli hauska nähdä! Kyllä me varmasti näyttelyissä tavataan :)