perjantai 27. helmikuuta 2009

Naks

Toko-kouluttajamme Taijan kannustuksella siirryimme tänään Helmin kanssa naksuttimen ihmeelliseen maailmaan ja kyllä kannatti! Minulla on jo jonkin aikaa ollut sellainen olo, että en saa kerrottua Helmille asioita niin täsmällisesti kuin haluaisin. Edistystä koulutuksessa tapahtuu koko ajan, mutta tuntuu siltä että tuossa koirassa olisi potentiaalia nopeampaan oppimiseen, ja minä olen hidas. Totuus on varmaan jossain siellä puolivälissä, mutta naksu ratkaisi ainakin tuon täsmällisyysongelman. Helmi tajusi tosi nopeasti mitä naksu tarkoittaa, ja vaikutti heti rauhallisemmalta koulutustilanteessa. Ihan kun se olisi sanonut minulle että kiitos, nyt vihdoin tajuan mitä tarkalleen ottaen tarkoitat. Helmillä on ihailtava työmotivaatio, ja tämä varmasti vielä parantaa sitä.

3 kommenttia:

hanne kirjoitti...

Kai olet Jurillekin naksuttimen opettanut? Se on ehdottoman hyvä vehje :) Nimim. naksuttimen käyttäjät (Hanne ja Saaga-sisko)

Tarja Leponiemi kirjoitti...

En ole vielä Jurille opettanut mutta kieltämättä mielessä on käynyt. En ole koskaan ennen käyttänyt naksua, vasta nyt Helmin kanssa. Täytyypä ehdollistaa myös tuo muuttilo :)

Tarja Leponiemi kirjoitti...

Piti vielä sanomani että tuhannesti rapsutteluja ja terkkuja Saagalle ja Nelmalle!