lauantai 23. toukokuuta 2009

Mätsärissä jälleen


Kävimme tänään mätsärissä harjoittelemassa hiljaisuutta. Helmillä on nimittäin muodostunut mielenkiintoinen tapa - haukkuminen kehässä. Eihän siinä mitään ihmeellistä ole, mutta tapa on vaikea opettaa pois, kun sitä esiintyy vain ja ainoastaan kehässä. Ei missään muualla - yritetty on :). Olen tehnyt jos mitä että saisin Helmin haukkumaan itselleni myös kotioloissa tai koulutuskentällä, mutta ei sitten millään. Siksipä suuntasimme mätsäriin tänään, koska tiesin että siellä alkaa räksytys. Kannatti! Sain opetettua sen esiintymään hiljaa, oheistuotteena tuli pentujen voitto (24kpl) ja hieno BIS3-sijoitus. On tämä koiran koulutus kummallista hommaa...

Sirkku oli tänään messissä Mörkö-muutin kanssa. Mörkö esiintyi aivan ihanasti ollen lopulta isojen punaisten kolmas. Mörkö toimi myös terapiakoirana muutamalle pikkukoiralle, jotka pelkäsivät kuollakseen isoja koiria. Mörkö makoili ja pienet pelokkaat saivat tutustua siihen kaikessa rauhassa ja todeta että iso ja kiltti on :D.
---------
Today we attended match show again, in Hyvinkää this time . There was 24 puppies, Helmi got red ribbon, was Best Puppy, and BIS 3. Today the weather was quite rainy, but still we had great fun... :).

1 kommentti:

Lotta&Kapu kirjoitti...

Paljon onnea upeasta menestyksestä.