sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Helmistä EE JMVA ja LT JMVA / Helmi became EE JCH and LT JCH


Helmi seurailee voittomitali kaulassa muiden kehiä. Näyttelypaikan katsomossa oli mukava istuskella niin koiran kuin ihmisten, ja seurailla tapahtumia koko pitkän päivän ajan.Helmi kävi eilen Virossa, Sillämäen näyttelyssä edustamassa rotuaan ollen ROP-JUN ja ROP. Tuomarina oli Miklos Levente Unkarista. Helmi sai nyt ensimmäiset valionarvonsa, siitä tuli Eestin ja Liettuan juniorimuotovalio. Eestistä on plakkarissa tarvittavat kolme junnusertiä ja Liettuasta yksi.

Alkusyksystä ajatus junnuvalioudesta lähti itämään, sen jälkeen kun Helmi sai ekan junnusertinsä Liettuasta. Liettuaan asti en kuitenkaan ollut enää valmis kahdesti matkustamaan. Pähkäilin että jos kahdesta Viron reissusta saisi tarvittavat Viron junnusertit kasaan, tulisi Helmistä tuolla yhdellä Liettuan junnusertillä samalla Liettuankin junnuvalio.

Seuraavaksi huomasin että aikahan loppuu kesken, koska Helmi kasvaa ulos junnuluokasta joulukuun 6. pvä. Sitä ennen oli jäljellä tasan kaksi näyttelyä Virossa, joista toinen oli kaksipäiväinen Tarton KV-näyttely. Siispä oli vielä mahdollista saada kolme Viron junnusertiä. ilmoitin Helmin Tartoon ja Sillamäkeen, ja junnusertit napsahtivat joka näyttelyssä. Suunnitelma meni ihan nappiin, koska viikon kuluttua Helmukka täyttää 18 kk.

Ennen tätä syksyä en ole matkaillut lainkaan Baltiassa, paria Tallinnan turistireissua lukuunottamatta. Matkailu avartaa ja hauskaa on ollut, joten voin lämpimästi suositella kaikille!

-----------

Helmi's first champion titles are EE JCH and LT JCH!!

5 kommenttia:

Lotta&Kapu kirjoitti...

Mahtavat onnittelut Helmin valioitumisesta!!

Maikku kirjoitti...

Aikas hienoo !!!
Onnea vielä tätäkin kautta Helmin hienoista saavutuksista :)

Tuija kirjoitti...

Hurjasti onnea Helmin valiotitteleistä!

Tarja Leponiemi kirjoitti...

Helmi kiittää, hauhau :)

Tarja Peltola/Handskes kirjoitti...

Paljon onnea Helmin menestyksestä! En ole kerennyt pitkään aikaan käydä blogissa, joten onnitteluja myös taannehtivasti aikaisemmista :-)