tiistai 24. marraskuuta 2009

Kuulumisia

Helmille iski vuosituhannen paskatauti Tarton jälkeen. Onneksi tauti ei ollut tarttunut matkakaveri Moosekseen. Olis voinu vetää pikkukaverin liian heikkoon happeen. Helmi oksensi ja ripuloi viisi kokonaista päivää ja yötä, solkenaan. Maailmanlopun taudista huolimatta oli koko ajan pirteä ja reipas. Ainut mistä huomasi jotain olevan vialla, oli kun iltapainit Jurin kanssa jäivät vääntämättä. Helmi on ilmeisen kovassa kunnossa kun kesti tuommoisen taudin ilman lääkärireissua. Juuri kun olimme kiikuttamassa sitä lekuriin, tauti alkoi helpottaa.

Kasvattajakurssi on kiinnostanut minua pitkän aikaa. Pääsin tuohon naapurikaupunkiin Hyvinkäälle toteuttamaan pitkän ajan haaveeni. Lopputentti meni läpi pistein 37/40, eli hyvinhän se meni. Asiaa toki auttoi sekin että kurssin luennot olivat todella mielenkiintoisia, tietoa tarttui päähän aimo annos. En voi sanoa että tentti oli kuitenkaan helppo, kyllä siinä sai ihan tosissaan pähkäillä.

Helmin terveystutkimuksia olen tässä myös pohdiskellut, että minkä ikäisenä tuota alkaisi kuvaamaan. Pentuja meille tulee vasta aikaisintaan vuonna 2011, jos kaikki menee Helmin terveyden suhteen tuubiin. On tuo minusta niin upea pakkaus luonteensa ja fysiikkansa puolesta, että toivoisin saavani Helmin tytären joskus itselleni. Saa nähdä, miten elämä kuljettaa tässä asiassa.

Parin päivän kuluttua olisi edessä miniloma Eestissä. Toivottavasti pysytään terveinä, niin koirat kuin ihmiset. Siitä sitten myöhemmin lisää, jos kehkeytyy jotain kerrottavaa.

2 kommenttia:

Lotta&Kapu kirjoitti...

Onneksi Helmi taltutti vatsataudin. Onnea Kasvattajakurssin läpi menosta. Hyvää minilomaa Eestiin.

Tarja Leponiemi kirjoitti...

Kiitoksia :)!