sunnuntai 9. toukokuuta 2010

Juri ROP ja SERT Salossa / Juri BOB & CAC in Salo

Jurilla oli hieno päivä tänään Salossa. Tuomarina Juha Putkonen, kiitokset hänelle! Harvoin saa koirastaan näin kattavaa arviota, koko arvostelupaperi oli kirjoitettu täyteen ihan viimeisen rivin viimeistä senttiä myöten :). Tuloksena oli Jurin toinen serti ja roppikin siinä sivussa. Näyttelypaikkana oli oikein tilava hiekkakenttä ja kehätkin olivat tarpeeksi suuret ison koiran liikuttamiseen. Mutta mahtui reissuun aimo annos draamaakin...

Olimme henganneet rauhassa näyttelypaikalla Jurin kanssa jo pari tuntia, välillä kehässä harjoitellen, kierrellen ympäriinsä alueella ja grillimakkaraakin ostettiin. Juri oli häkissä lepäämässä ennen kehää. Otin sen ulos pari minuuttia ennen omaa vuoroamme, ja siinä samassa näyttelyketju sanoi NAPS (mitään varapantaa ei tietenkään mukana). Isäntä otti Jurista kopin. Minä juoksin suoraa päätä kehän vieressä olleeseen koirantarviketelttaan, "apua, tarvitsen pannan, mun pitäis olla kehässä ja näyttelyketju katkesi"!! Katsoimme myyjän kanssa nopeasti ketjuvalikoimaa ja hän totesi että valitettavasti hänellä ei ole tarpeeksi pitkää ketjua Jurille. Minä tuskanhiki niskassa kysyin että mikä on pisin mitä löytyy?? Setä näytti ei niin siroa, 2 cm paksuista "rotikkaketjua" (malamuuteilla käytetään siroa, huomaamatonta ketjua). Ajattelin että tämä saa nyt kelvata, syöksyin Jurin luo, laitoin ketjun kaulaan ja menimme kehään.

Juri esiintyi tosi upeasti ja iloisesti, ja sai tuomarilta aimo kehut. Kentän hiekkapohja oli hyvä ja saimme juostua aivan täysiä, jotta liikkeet tulivat hyvin esiin. Joten loppu hyvin, kaikki hyvin. Tässä oli Jurin äitienpäivälahja maailman parhaalle äidilleen, Vickylle!

1 kommentti:

Lotta&Kapu kirjoitti...

Onnettomuuksien kautta voittoon. Paljon onnea!