sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Viron voittaja Tallinnassa 4.6. / Helmi BB-3 in Estonian Winner Show

Kävimme Tallinnassa lomamatkalla Anskin, Eetu-sulhon (Antimos Edgar Schein) ja Helmin kanssa. Matka oli ihan mahtava; pääsi relaamaan ja nauttimaan hyvästä ruuasta ja seurasta :)! Näyttelypaikalle suuntasimme lauantaina rennosti taksilla, ja taksilla menimme myös näyttelystä satamaan. Suosittelen, todella vaivatonta, jos sattuu olemaan pienet koirat matkassa.

Helle oli melkoinen. Helmille on muutaman kerran hellesäässä käynyt niin, että esiintyminen ei ole oikein jaksanut kiinnostaa. Tämä oli yksi niistä kerroista. Vaikka kuinka koitin saada neitiä tsempattua, liikkeet jäivät hieman laiskanpuoleisiksi. Seisomistönötys kyllä luonnistui vanhaan malliin. Tällä reissulla olimme PN3-sijalla, ja tuomari mainitsikin arvostelussaan ainoaksi puutteeksi juuri tuon "driven" puuttumisen.

Eetu-sulhanen sensijaan jaksoi painaa ja tuliaisiksi saatiin voittajatitteli. Myös Eetun tytär Dusty (Jaxonville Q-Liz Vaan) sai mukaansa juniorivoittajatittelin, upeaa! Onnittelut Anskille ja Nealle, sekä muillekin pärjänneille.

Samaan hengenvetoon on syytä mainita, että Eetu sai tässä jokin viikko takaperin TOKOn saralla koulutustunnuksen TK1. Onnittelut myös tästä saavutuksesta Anskille ja Eetulle. Upeaa työtä!

Tässä Linnea Skogbergin ottamia kuvia Helmistä näyttelyssä. Suurkiitos!1 kommentti:

Nea ja koirat kirjoitti...

Onnea! hienosti meni teilläkin :)