sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Gööttierkkarissa Helmi valioluokan kolmas!

Eilen vietettiin gööttierkkaria Kaarinassa Tuorlassa. Paikka oli aivan ihana nurmikenttineen, ja ilmakin suosi mitä parhaiten. Gööttejä oli ilmoitettu karkeloihin 150 kipaletta. Tasokkaassa valioluokassa kisasi 14 narttua. Helmi tuli hienolla arvostelulla valioluokan kolmanneksi ja sai SA:n, ja minä tulin aivan mahdottoman iloiseksi :). Erkkarissa mielestäni ERIn saaminen on jo hieno saavutus sinänsä, saati sitten luokkasijoittuminen ja muut sijoittumiset. Siellä on kuitenkin paikalla aina koko rodun "kerma".

Tuomarina oli Melanie Harris. Hän piti tiukkaa linjaa, arvosteli koirat huolella ja käsitteli niin kauniisti. Esiinnyimme myös päivän päätteeksi Helmin kasvattajan Anita Whitmarshin kasvattajaryhmässä. Oli kunnia päästä osaksi ryhmää, koska paikalla oli paljon hienoja Svedala-koiria ja ryhmään "mahtuu" 4 koiraa. Svedala-ryhmämme sijoittui hienosti toiseksi!

Tässä Helmin arvostelu.
Melanie Harris: "Excellent type. Good head. Correct bite. Good reach of neck. Good forechest. Good depht of chest. Correct topline. Strong hindquarters. Well muscled. In very good condition. Has good side gate. Moves well in front & behind"

Seuraavaksi mennäänkin sitten tuohon ihan lähikulmille Tervakosken KV:n. Matkaa taitaa olla kotiovelta peräti 10 kilsaa, joten täytyyhän siellä taas pyörähtää. Helmiltä näyttää tippuvan nyt kaikki karvat. Takaisin eivät kyllä ehdi kuukaudessa kasvaa, joten siellä sitten nakuillaan..

Kuva: Kaisu Henttonen

Tässä valioluokan neljä parasta. Vasemmalla ensimmäisenä Jaxonville Paula Punapippuri, toisena Konnunkodon Freyja Vanir, kolmantena Helmi eli Svedala Oyster Pearl, ja neljänneksi sijoittui Cimillan Kajsa Karamelli. Kuva: Kaisu Henttonen

Ei kommentteja: