sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Gemma 5 kk / 5 months

Gemma oli taas tapansa mukaan riehunut pihalla jo ties kuinka kauan, kun emäntä päätti että nyt otetaan 5-kk-kuvat. Hyvin tuo raasu jaksoi tsempata. Lösähti siihen malliin petiinsä, kun tultiin sisälle, että tajusin valinneeni kuvaushetken hieman huonosti.

No, tässä nämä nyt kuitenkin ovat, hieman apein ilmein. Mutta koittakaa ymmärtää, pennun elämä on rankkaa. Täytyy silputa 30 keppiä päivässä. Miettiä 3 tuntia miten saada aidan takana viiden metrin päässä oleva hiirenraato. Seurata malamuuttia kuin hai laivaa 4 tuntia päivässä, ja kiusata Helmiä 5 tuntia päivässä.  Siihen kun lisätään vielä irtolenkki metsässä perheen kesken ja neljät päivänokoset, niin voikin huoletta mennä yöpuulle.

Voi noita ilmeitä, eivät ne oikein anna oikeutta Gemman iloiselle luonteelle :). Pakko vielä mainita, että otin nämä kuvat yksin. Eli ollaan me opittu koirakoulussa ainakin seiso ja odota -käskyt. Hoikkahan tuo näyttää olevan, vaikka syö kuin hevonen, tai ainakin pieni poni. Mutta se kulutus, se kulutus...3 kommenttia:

Nea kirjoitti...

Kaunis Gemma!

Anonyymi kirjoitti...

Näitä kasvukuvia onkin mukava seurata :) Taidanpa itsekin kuvata tulevan pennun kasvua.

Tarja Leponiemi kirjoitti...

Kiitos!!

Kasvukuvat on kivoja, varsinkin tässä vaiheessa kun ei vielä tiedä millainen Gemmasta lopulta tulee. Voi vain spekuloida ja seurata kehitystä. Ja sitten kun koira on aikuinen, on kiva tarkistella että miltä se on missäkin iässä näyttänyt. Jospa tässä samalla jotain oppisi :).