sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Gemma VSP-pentu Lahdessa

Tänään oli vuorossa Lahden pentunäyttely. Paikalla oli 5 gööttiä. Gemma esiintyi parhaaksi narttupennuksi, ja oli lopulta VSP-pentu :)! Tuomarina oli Esa Ruotsalainen, lämpimät kiitokset! Hänellä  on myös rodun arvosteluoikeudet. Tuomari piti erityisesti Gemman upeista liikkeistä. Ja tokihan handleria lämmittää tuo arvostelun viimeinen lausekin ;). Esa Ruotsalainen totesi myös lopuksi, että tänään gööttiporukka oli kaikkiaan hyvin tasokasta.

Roppikehässä voitto meni Diili-kaverille (Mystarz Grande Design) ja siellä pelin ratkaisi Gemman vielä hieman ilmava olemus verrattuna Diiliin. Ikäähän neidillä on vasta puoli vuotta, ja säärtä ja hoikkuutta löytyy, joten tämä on täysin oikein. Onnea Katalle ja Diilille ROPista :)!

Tässä Gemman arvostelu:
"Kaunislinjainen narttupentu. Hieno pää. Tyylikäs ylälinja. Sopiva luusto ja kulmaukset. Runko saa vielä voimistua. Erinomainen karva ja väri. Kaunis, sujuva liikunta. Esiintyy kuin vanha tekijä"

Edessä on vielä pari pentunäyttelyä tämän vuoden puolella Helsingissä, joten niihin suuntaamme seuraavaksi. Tässä vielä nopsaan kotipihalla napattu tuulinen kuva (ruusukkeet lennähtämäisillään) tämän ja viime viikonlopun palkintojen kera.

Ei kommentteja: