sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Gemman eka Serti Lahdesta


Gemmalla oli eilen ensiesiintyminen ihka oikeassa virallisessa näyttelykehässä, junnuluokassa, Lahden Kv-näyttelyssä. Minulla nyrjähti nilkka torstaina ja jalalle ei voinut varata painoa ollenkaan, luulin että peli oli selvä. Vaan eipä mitään, innokas gööttihandleri Niklas ja hänen äitinsä Maarit hakivat Gemman ihan kotiovelta Lahteen. Meillä oli täällä pihassa perinteinen Juri-show (se koira vie huomion tilanteessa kuin tilanteessa) joten en muistanut kertoa mitään saatesanoja/vinkkejä Gemman esittämisestä tms. Paperit vaan kouraan, maalaistyttö kyytiin, ja menoksi. Gemma oli kuitenkin tapojensa mukaan esiintynyt Maaritin ja Niken kanssa kuin vanha tekijä. Gemmassa taitaa olla vähän showkoiran vikaa... se nauttii kehätouhusta :).

Näyttelyyn oli ilmoitettu 27 gööttiä. Junnunarttuja oli 6, Gemma valittiin oman luokkansa voittajaksi, Ulla -sisko oli toinen. Paras narttu-kehässä Gemma sijoitettiin kolmanneksi ja tämä tiesi sen maagisen ekan sertin saamista :)! Ei voi muuta todeta kun WAU ja KIITOS Nikke ja Maarit! Tuomari oli ollut tiukka ja käyttänyt arvostelussa laajaa skaalaa.

Tässä vielä arvostelu, kiitokset tanskalaistuomari Kresten Scheelille.

"1 yr, nice female, exc. feminine head, good alert expression, good length of neck, nice front assembly, strong topline, good hindquarters, nice coat, exc. movement seen from all sides, exc. step and drive from behind"

2 kommenttia:

Nea kirjoitti...

Onnea! Hienosti Gemma kyllä esiintyi :)

Tarja Leponiemi kirjoitti...

Kiitos :)! Olisi ollut kiva olla kärpäsenä katossa.